Gastenboek


Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin Lol Cheese Smile Wink Smirk Roll Eyes Confused
Surprised Big Surprise Tongue Laugh Tongue Rolleye Tongue Wink Rasberry Blank Stare Long Face
Oh Oh Grrr Gulp Oh Oh Downer Red Face Sick Shut Eye
Hmm Mad Mad Angry Angry Zip Kiss Shock
Cool Smile Cool smirk Cool Grin Cool Hmm Cool Mad Cool Cheese Vampire Snake
Exclaim Question

Berichten:

Hans Waltman - 2018-04-08 19:32:29

Hallo Jan en Ricky,

Mijn vrouw en ik zijn op zoek naar een reu pup. Onze Floris de Heidewachtel is nu ruim drie jaar oud en wij denken dat een tweede hondje een groot feest zal zijn. Wij zoeken een forse reu pup, het liefst met veel bruin schimmel. We hebben geen haast, maar zouden graag op de hoogte gehouden worden.

Mvrgroet,

Hans & Marloes Waltman
06-24944668

Ad de Kroon - 2017-12-25 13:13:28

Beste Jan en Ricky,
Doenya is nu een week bij ons. En het gaat uitstekend. Wat een levendigheid en (nu al) spierkracht en enthousiasme. Ze verovert aller harten behalve nog die van onze twee katten. Doenya wil spelen, zij willen de kat uit de boom kijken. Gaat wel goed komen, denken we. We zijn heel blij met ons prachtige, aanhankelijke hondje. Onze kinderen komen opvallend vaker thuis dan voorheen. Wink
Zalig Kerstmis en Beste Wensen voor 2018.
Ad & Liliane.

Ed van der Hamsvoord - zaterdag 18 februari 2017

Erg mooie honden mooie site ook. Kijk er naar uit om ze te ontmoeten.
Vriendelijke groeten,
Ed

fam. Wijker - 2014-06-13 20:01:04

Hallo Riky en Jan,Gefeliciteerd met jullie C-nest, mooie foto's.Groetjes uit IJmuiden en een dikke knuffel van Joep!

Gertie - 2014-05-21 20:42:52

Hoi,Gefeliciteerd met de pups. Dikke knuffel aan Moa. Veel geluk en we bellen snel voor een afspraak. Uiteraard pas na 2 weken. Groetjes uit Best.

Hee zus, gefeliciteerd met je pups. Helaas ben ik weer schijnzwanger. Groetjes Aida.GrrrGrin

Gertie Suilen - 2014-01-10 09:44:48

Goedemorgen zus en broers, gefeliciteerd met onze 3e verjaardag. Zit nu lekker aan een bot, jamjam. Veel plezier vandaag. Groetjes AidTongue Wink

Familie Wijker - 2013-03-28 13:15:12

Dag familie Melis en andere eigenaren van de pups van Dida,

zijn jullie ook zo blij met jullie pup zoals wij zijn? Joep doet het uitzonderlijk goed en zijn elke keer weer trots op hem als hij al gaat zitten met oversteken en plast en poept waar het hoort. Hij doet het heel goed in de bench en slaap de hele nacht door. Is een hele blije hond en we genieten zo van hem. Joep heeft inmiddels ontzettend veel fans en er komen er elke dag nog meer bij. Tot nu toe is eten, ravotten, wandelen en knagen op van alles zijn grootste hobby. Heerlijk, heerlijk en nog een heerlijk. Leuk om te lezen hoe de andere pups het doen. Als alle andere 5 eigenaren net zo blij als wij zijn dan krijgen deze pups een fantastisch hondeleven (en zo moet het ook)

Heel veel groetjes van Ronald, Suzanne, Joris en Joep Wijker 

Familie van kempen - 2013-03-27 13:31:46

Hallo familie Melis,
Hier gaat alles goed! Balou doet het super.De eerste nacht zijn we eruit geweest, rond een  uur of vier.Daarna met een klassieke zender aan, kan hij het prima ophouden, met als resultaat 's morgens een héél grote plas.Nou, daar zijn we erg trots op!Ik geniet er erg van om s nachts lekker door te kunnen slapen, want wat kost het een energie!!!Het is heerlijk weer, dus gaan veel naar buiten met Balou als we gaan spelen.Met de kinderen erbij is het inderdaad wat in gewikkelder.Dus fijn dat ze nu op school zitten! Kan ik me overdag op Balou concentreren.Silke had gisteren voor het paasfeest op school een tule rokje aan... Nu heeft ze een tule rokje met een gat... Zal vast niet het laatste kledingstuk zijn wat sneuvelt...Morgen naar de dierenarts voor de tweede enting. Ben benieuwd.Pieter moest even wennen dat er zomaar een ho me in huis kwam, maar nu staat hij om 7.00 uur te springen wanneer ik Balou ga uitlateLolHij heeft al allemaal plannen wat hij m wil gaan leren.Maar nu eerst: zindelijk worden, zijn al een eind op weg, bench houd hij schoon en tnt een keutel in huis. Netjes toch?Na de paasdagen gaan we naar de puppycursusGrinGroet uit Veenendaal van de baasjes van Balou!

Rolinda en Marco - 2013-03-23 15:53:11

Hallo fam. Melis! 
De terugreis met onze Kira (Briljant Bliss/puppy rose) verliep goed! Ik heb het eerste gedeelte van de reis achterin gezeten en ze heeft rustig op schoot gelegen zonder een kik te geven. Ze moest wel erg trillen maar dat hield gelukkig snel op. Ongeveer halverwege de reis heb ik geruild met Marco. We hebben geprobeerd of ze wilde plassen maar daar had ze het te druk voor zo onder de indruk was ze. Het 2e gedeelte verliep ook goed. Ze heeft ook zoet bij Marco gezeten. Wel weer eerst trillen wat weer snel overging. Thuis even kort rond het huis op t gras gezet maar er gebeurde niets en toen naar binnen. De katten vinden het niet echt leuk. Onze oudste kat heeft gelijk aangegeven dat ze behalve de oudste ook de eigenaar van het huis is door een flinke kattengrom toen Kira te dichtbij kwam. Dus daar houdt ze nu gelijk rekening mee! Een paar kleine plasjes in huis na t spelen. (Ja,ja, wij weten inmiddels dat we dr na het spelen even uit moeten laten Wink en beetje rare nacht gehad doordat we haar regelmatig hebben laten plassen. Maar tot nu toe heeft ze de rest al keurig buiten gedaan dus zijn we best een beetje trots! Grin  

Familie van Kempen - 2013-03-22 13:51:58

Hallo!
We willen even laten weten dat de reis goed is verlopen...Nou ja, bijna, balou piepte en blafte 10 min. Alles aan elkaar. En dan is 10 min. Heel lang hoor!Toch maar op schoot genomen, en zie daar... De hele verdere reis (nog een uur en 5 min. Te gaan heel rustig op schoot gelegen, lekker tegen mij aan GrinNa thuis komst enthousiast alles besnuffeld.Vind het toch maar raar dat er nu ineens een ander bandje om zijn nek zit, dat krijgt hij er maar niet af...Gegeten en gedronken. En toen, de bench in... Toen het deurtje dichtging, toen was het ineens niet meer leuk...Gelukkig wilde Myrthe wel bij m gaan eten.wij zaten nl in de keuken en de bench van Balou staat in de woonkamer. Zonder wat te zeggen en te kijken (!) is ze bij Balou in de buurt aan tafel gaan zitten. En jawel, de ondeugd werd stil.En nu, slaapt Balou heerlijk op zijn eigen plekje.... In de bench.Haha we hebben hem nog nooit slapende gezien, en ook dan is hij een dotje! We wisten niet dat hij het kon, en zo zie je... Het komt vast goed!
Lieve groet! Familie van Kempen

Familie Wijker - 2013-03-15 13:16:53

Dag lieve familie Melis,

wat een mooie foto's weer en wat genieten we er elke keer van. Alles staat klaar om onze kleine Joep te ontvangen volgende week zaterdag. Het is bij ons aftellen geblazen. We kunnen haast niet meer wachten. Geef alle pups, Dida en Amoa een dikke knuffel van ons en graag tot volgende week.

Heel veel groetjes van de familie Wijker uit IJmuiden

suzan en diny - dinsdag 12 maart 2013

wij zijn blij dat we vandaag de mooie pups even hebben kunnen bewonderen! wat is dida toch zorgzaam en een goede opvoedster! geniet nog maar even goed van die kleine hummels!
liefs Suzan en Diny

Familie van Kempen - 2013-03-08 17:12:32

Wat een leuke foto´s!

We hebben zin in morgen!

Groetjes!

Gertie Suilen - 2013-03-07 20:16:30

hoi,
Wat een leuke foto's van de pups. Themie vindt de pups erg schattig en puppy geel lijkt wel op Aida. Omdat de pup zijn koppie schuin houdt.
Groetjes Themie en de rest uit Best Lol

familie wijker - 2013-03-05 21:38:36

Wat een mooie foto's. Heerlijk om te zien dat alles zo goed gaat.
 
Heel veel lieve groetjes van de Familie Wijker uit IJmuidenGrin

Annemarie - 2013-03-02 20:08:29

Hallo!

De 2e inenting moet inderdaad met de 9e week.
Dus na de paasdagen kunnen we beginnen met de puppytraining.
Balou hebben we dus opgegeven Smile
Vanmiddag naar de dierenspeciaalzaak geweest en het één en ander alvast aangeschaft Grin.
En, we zijn erg nieuwsgierig... naar nieuwe foto's. Kunnen jullie er weer wat op de website plaatsen? Het gaat zo snel!

Groetjes en tot volgende week!

Familie van Kempen uit Veenendaal


Joris Wijker - 2013-02-28 18:57:54

Hallo Jan en Riky,

Ik heb heel veel zin in onze hond. Maar zouden jullie nog een paar foto's willen sturen en tot 9 maart.

gr Joris Wijker uit Ijmuiden Question

Familie Wijker - 2013-02-24 22:40:43

dank je wel Annemarie,

jullie ook gefeliciteerd en dat we maar heel veel plezier van de beestjes mogen hebben.

groetjes van de familie Wijker

Annemarie van Kempen - 2013-02-24 19:06:57

Hoi familie Wijker!

Super leuk dat jullie de blauwe pup krijgen!
Was je gevoel toch helemaal goed, dat hij bij jullie hoort!
Gefeliciteerd!


Annemarie van Kempen - 2013-02-24 19:03:22

Nou we zijn hier helemaal in de feeststemming!
We zijn superblij met puppy Babayaro!
De aqua pup!
Onze Balou...

Familie van Kempen - Veenendaal
 


familie Wijker - 2013-02-24 18:41:19

Lieve familie,

bedankt voor jullie telefoontje zondagavond. Puppy blauw is voor ons. Wat zijn we blij en kijken nog meer uit naar de volgende weken. Wat een feest elke keer.

Tot 9 maart
groetjes van de familie Wijker uit IJmuiden

Myrthe van Kempen - 2013-02-21 20:04:19

Vanmorgen kwam Myrthe uit bed, daar had ze een gedichtje geschreven... Ik vond het zo lief, dat wilde ik even delen!
We kijken er naar uit!

Balou...

Zo mooi als de zon
Nóg mooier dan de lucht
Mooier dan de wolken
Zó mooi, met vlekken
Zo fantastisch met rennen
Zo mooi (droom heel even weg)
Je kan het raden: het is Balou

Myrthe van Kempen - 8 jaar

familie Wijker - 2013-02-11 15:26:13

Hallo familie Melis,

wij willen jullie eerst even bedanken voor de ontzettende fijne zaterdagmiddag dat wij mochten komen kijken bij de pups. Een warm onthaal zowel door jullie als door Dida en Amoa. Wat een fijn gevoel is dat en wat een mooie en lieve pups. Wij zijn zo benieuwd wie van de 3 Joep is en kijken heel erg uit naar ons volgende bezoekje. We wachten af.

Heel veel lieve groetjes van de familie Wijker uit IJmuiden

(p.s. wat een mooie foto's zijn er weer bijgekomen, dank daarvoor)

Rolinda en Marco - 2013-02-10 21:03:42

Beste Fam. Melis, 
Bedankt voor de hartelijke ontvangst afgelopen zaterdag! We vonden het leuk om jullie te ontmoeten. Alle pups zijn erg schattig en mooi. En Dida is een super moeder! We vonden Dida en Moa ook beide prachtig en erg lief. We wachten in spanning af en horen graag van jullie Wink 
Groetjes Rolinda en Marco uit Spijkenisse. 

Familie Wijker - 2013-02-05 18:45:00

Hallo familie Melis,

hoe gaat het met de pups. Al een aantal dagen niets vernomen. Groeien ze goed? We zijn erg benieuwd a.s zaterdag om ze te zien. We verheugen ons erop.

Groetjes van familie Wijker uit IJmuidenGrin

< Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende >